Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران، رفع نواقص دو سامانه‌ قبلی فروش آرد یارانه ای و فروش آرد سایر مصارف را از اهداف ایجاد سامانه‌ یکپارچه مدیریت فروش آرد کشور اعلام کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ « محمدحسن جلالی» با اشاره به استفاده این شرکت از دو سامانه‌ خرید آرد یارانه‌ای، فروش آرد از محل گندم ۶۶۵ تومانی و همچنین سامانه فروش آرد و سایر مصارف که شامل دو بخش فروش آرد واحدهای خبازی از محل تامین گندم ۹۰۰ تومانی و تخصیص آرد به واحدهای صنف و صنعت غیر نان بود، گفت: این دو سامانه، نواقص و اشکالاتی داشتند که بر آن شدیم تا نسبت به رفع نواقص با ایجاد یک سامانه‌ی واحد و منسجم اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران نوع نظارت بر مراحل حمل و نقل آرد و کارکرد متفاوت دو سامانه‌ی قبلی را که موجب بروز مشکلاتی برای کاربران می شد و همچنین، به‌روز نبودن اطلاعات سامانه‌ها را از دلایل ایجاد سامانه یکپارچه عنوان کرد.

جلالی خاطرنشان کرد: سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور به منظور پیشبرد تکالیف محوله برای تأمین و انجام فروش آرد به واحدهای نانوایی و صنایع آردبر در شرف کار است و بستر منسجم و مناسب به منظور حمل سریع و به موقع آرد مورد نیاز نانوایی‌ها و امکان آنلاین حمل آرد از محل کارخانه تا واحدهای نانوایی ایجاد شده است.

به گزارش ایران اکونومیست، طی روزهای اخیر به صورت رسمی نرخ جدید آرد صنف و صنعت براساس درخواست وزارت جهاد کشاورزی و تایید سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نرخ آرد ۱۸ درصد سبوس‌گیری شده به ازای هر کیلو ۱۵ هزار و ۷۰۰ تومان، آرد ۲۱ درصد سبوس‌گیری شده ۱۶ هزار تومان و آرد ۲۷ درصد سبوس‌گیری شده ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد.

این تصمیم دولت برپایه جلوگیری از قاچاق آرد به کشورهای همسایه از جمله ترکیه، افغانستان و پاکستان به دلیل افزایش قیمت های جهانی و ممانعت از رانت ایجاد شده برای برخی کارخانجات ماکارونی و صنف و صنعت بوده که طی سالیان متمادی آرد مورد نیاز خود را با یارانه ۴۲۰۰ تومانی به صورت سهمیه‌ ای دریافت می‌کردند که بخشی از تولیدات وارد بازار داخلی و بخش دیگر با قیمت‌ های جهانی صادر می‌ شد  و  سود کلان ناشی از صادرات و یارانه ارائه شده، به جیب تولیدکنندگان این صنایع می‌رفت.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، سید جواد ساداتی نژاد ، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران بازرگانی دولتی ایران دو سامانه فروش آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده، می‌توانند جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ اقدام کنند.

طبق اطلاعیه سامانه در رابطه با این مرحله از عرضه خودروها، یک خودروی برقی دیگر در این مرحله عرضه شده است؛ بدین ترتیب متقاضیان از میان پنج خودروی عرضه شده که سه خودروی هیوندای ENS۱، لونا و هونگچی EQM۵EV برقی هستند، می‌توانند خودروی مدنظر خود را انتخاب کنند.

همچنین نیسان سانی (بنزینی) و لاماری‌ایما هیبریدی در این دور از فروش خودروهای وارداتی عرضه شده‌اند.

از این محصولات عرضه شده سه خودروی سانی، لاماری‌ایما و هونگچی دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی و دو خودروی هیوندای ENS۱ و لونا دارای قیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی هستند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903367

دیگر خبرها

  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودرو‌ها
  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودروها و شرایط
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از ساعت ۱۶ امروز + اسامی خودروها